Gastenboek

Wil je de leden van Kèkwèk iets vertellen? Plaats dan een bericht in het Gastenboek.

pen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.228.250 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
87 berichten.
Jan R. schreef op april 13, 2015 om 15:00:
Hier dan even een update van mij. Ze hebben in het ziekenhuis zaterdag drie keer bloed afgenomen en daar was een (zeer kleine) storing te zien, die er was geweest. Dus gaan ze morgen tegen het eind van de ochtend kathederen om te zien of er een vernauwing is . Het zou ook van de bloeddruk kunnen komen, want ik heb regelmatig te hoge bloeddruk, dus als ik niet gedotterd hoef te worden, dan krijg ik toch in ieder geval medicijnen. Vandaag is een echo van mijn hart gemaakt en de zuster vertelde dat daarop niets te zien was waarvoor ze de cardioloog moest waarschuwen. De officiële uitslag krijg ik nog. Ik voel me momenteel prima en hoop weer snel thuis te zijn. Ik wil wel even Ton bedanken, want dat is een held. Als hij me niet had gepusht, dan had ik me niet laten nakijken en er blijkt wel iets te zijn geweest, hoe klein dan ook.
Yvonne van Eck-Remmers schreef op april 11, 2015 om 12:27:
Jan Reneman voelde tijdens de looptraining vanochtend in Rijswijk wat druk op de borst, en is voor de zekerheid toch even opgenomen.
Op Facebook schrijft hij:
"Ik word even nagekeken voor alle zekerheid. Bij het hardlopen kreeg ik wat last van druk op de borst"
En vervolgens:
"Ik moet helaas toch worden opgenomen. Het bloed had toch wat zuurstofgebrek gehad en dat kan duiden op een vernauwing in een van de kransslagaders. Ze gaan nu uitzoeken of ik gedotterd kan of dat een bypass nodig is. Ben dus even uit de running."

Dat is toch even schrikken dus... Jan van harte beterschap
Jan Slootweg schreef op april 9, 2015 om 13:34:
De link naar de officiële aftermovie van de Mud Obstacle Run
https://www.youtube.com/watch?v=olQ5WjnYhoI
Johan de Greef schreef op april 7, 2015 om 05:56:
De Paastraining was weer een feest; eieren zoeken blijft toch leuk. Al die volwassen mensen fanatiek tussen de struiken zie scharrelen...
Het gooien met rauwe eieren was een ongekend succes. Die moeten we er zeker in houden.
Tweede Paasdag heb ik de kwart marathon in Haarzuilens gelopen, met start en finish in het fraaie dorpje en het parkoers deels door de tuinen van kasteel De Haar. Prachtig. Alles zat mee: 58:15 over 10,5 km. Ik ben tevreden.
Jan R. schreef op april 3, 2015 om 13:02:
Ik denk niet dat ik er morgen (4 april) ben, want ik heb bij het strekken van mijn linkerbeen wat last van een spier of zo in mijn knieholte en dat voel ik bij het gewone lopen, dus dat zal bij het hardlopen niet anders zijn. Ik ga het vanavond even proberen.
Digna schreef op maart 27, 2015 om 20:48:
Van harte gefeliciteerd met alle drie de mijlpalen Sander. Helaas ben ik er morgen niet.
Sander S. schreef op maart 26, 2015 om 12:32:
Ter info: Ik zal a.s. zaterdag wat lekkers meenemen voor bij de koffie. Ik ben niet alleen genomineerd tot ideale schoonzoon van de trainer, maar ik ben ook de 1e jarig en wordt vader in augustus. Reden te meer om zaterdag aanwezig te zijn dus. 🙂
Patty schreef op maart 24, 2015 om 12:59:
Helaas, ik kan niet die dag. Het is wel een aanbeveling hoor, hele leuke loop
Angelique schreef op maart 19, 2015 om 13:46:
Ik heb me zojuist ingeschreven voor de Golden Ten Loop in Delft op 14 mei (Hemelvaartsdag. WIe loopt er mee.
Johan de G. schreef op maart 16, 2015 om 16:37:
Jullie zullen het de komende twee weken zonder mij moeten doen. Maar geen meelij: ik "moet" a.s dinsdag uit eten en ben de komende twee zaterdagen onderweg naar ofwel vanaf de wintersport. Snapt iedereen het nog?
In elke geval: loop ze en tot zaterdag 4 april
Patty schreef op maart 10, 2015 om 15:17:
Ik kwam fris over de finish in 2:02. In de eerste km's nog een paar minuten verloren in de drukte. Op de Javabrug stonden we zelfs stil! Maar doordat ik rustig aan deed heb ik wel kunnen genieten van het vele publiek langs het parcours. Helaas Frank en Patricia gemist, het was ook zo druk. Wel Yara, Mieke en Johan gezien en nog véél meer bekenden. Het was weer een topdag. Alle kekwekkers die gestart zijn hebben het uitgelopen.
Johan de G schreef op maart 10, 2015 om 07:58:
Goed gedaan Johan! Mijn strijdplan was om de eerste 6 km in 6 min/km te lopen en daarna te zien wat er over is. Vanaf de start samen met Frank opgelopen. De eerste km ging te traag (te druk) en de daaropvolgende km's lukte het maar niet om ie 20 sec. in te lopen. Maar bij km 6 lagen we exact op schema. Eindtijd: 57:32. De laatste 4 km gingen dus in 5:30/km. Ik ben weer dik tevreden.
Johan B. schreef op maart 9, 2015 om 08:46:
Het zag er vorige week dinsdag niet naar uit dat ik de 10 km zou kunnen lopen. Lag nog met koorts op bed en de verkoudheid zat vast. Gelukkig was ik op woensdag koortsvrij en met veel stomen kreeg ik op weer wat lucht.
Omdat ik mij zaterdag redelijk voelde besloot ik het gewoon te gaan proberen. Het weer beloofde immers mee te gaan werken. Patty had me aan geraden rustig aan te doen en goed op te passen. zo gezegd zo gedaan . In een rustig tempo vertrokken en dit tot het eind volgehouden. Ik voelde aan mijn luchtwegen dat het ook niet harder kon. Het viel mij onderweg op dat er veel meer toeschouwers waren dan andere jaren. Het heerlijke weer zal daar wel toe hebben bijgedragen. Water drinken op de post na 6 km. was ook beslist geen luxe. De laatste 2 km. wind tegen was eigenlijk wel lekker tegen het zweten. Met een eindtijd van 57:47 was ik niet ontevreden. Onderweg had ik elke 2 km. mijn tussentijden geklokt. 11:16 - 11:39 - 11:14 - 11:56 - 11:39. Thuis na het douchen bij het 9 km punt gewacht op langskomende KèkWèkers. Marga en ik hebben helaas alleen Patty gezien. Voor allen die de CPC hebben uitgelopen gefeliciteerd!
Jan R schreef op maart 8, 2015 om 08:08:
Alle CPC-lopers succes.
Digna schreef op maart 7, 2015 om 21:14:
Iedereen die morgen de CPC doet, heel veel succes gewenst!
Rob van E schreef op maart 3, 2015 om 17:27:
Helaas vanavond verhinderd ivm een cursus in de avonduren.
Jan R. schreef op februari 27, 2015 om 14:25:
Helaas morgen 28 februari en de week erop niet op de training. Ik heb een lichte kuitblessure en wil geen risico nemen in verband met de 10km van de CPC volgende week.
Patty schreef op februari 22, 2015 om 13:30:
Woehaaa! Vandaag met Tim, Ronald R en Esther ruim 20km gelopen in de Zilk. Het beroemde "betonnen pad". De afstand zit weer in de benen. Op naar de CPC.. 🙂
Sander Steenvoorden schreef op februari 19, 2015 om 09:03:
Complimenten! Ziet er weer fris uit!
Rob van E schreef op februari 18, 2015 om 22:34:
Ziet er inderdaad heel goed uit de nieuwe site. Hopen op veel bezoekers.