Gastenboek

Wil je de leden van Kèkwèk iets vertellen? Plaats dan een bericht in het Gastenboek.

pen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.80.97.221 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
79 entries.
Sandra Hoogweg schreef op februari 15, 2018 om 22:18:
hallo, ik doe zaterdag niet mee met het hardlopen, ben aan het klussen.
Henny van Galen schreef op januari 25, 2018 om 14:33:
Als ik zie dat het laatste bericht van september vorig jaar is betwijfel ik of iemand mijn bericht leest. Maar voor degene die het leest. Ik wens de KekWekkers die naar de wintersport gaan een heel fijne vakantie. Hals und beinbruch!
sandra Hoogweg schreef op september 2, 2017 om 09:56:
hoi Karin leuk dat je mee gaat naar Boedapest, maar ik heb je niet in mijn ledenlijst staan, kijk even of je alles hebt. Met mierella heb ik afgesproken dat zij begint met lopen ik neem het tussen stuk voor mijn rekening en jij mag finishen als je dat goed vindt laat je even wat weten?
Sandra Hoogweg schreef op juni 28, 2017 om 14:10:
vorige week was ik verkeerd afgeslagen en zat ik al in meyendael Hi! ik zal nu goed rijden en ook naar Meyendael Rijden.
Sandra Hoogweg schreef op juni 23, 2017 om 11:18:
morgen kom ik op de fiets naar meyendael
wel op mij wachten he?
Johan schreef op april 25, 2017 om 09:02:
paaltraining moet natuurlijk zijn paaltraining
Johan schreef op april 25, 2017 om 09:01:
Het laatste berichtje is alweer van ruim drie maanden geleden. Het lijkt alsof er niets gebeurt bij Kekwek, maar dat is schijn. We hebben de CPC achter de rug, de paaltraining en noem maar op. Ikzelf heb de Urban Trail van Utrecht gelopen. Dat was weer eens een leuke ervaring, lekker weer, prima sfeer en ondermeer dwars door een Ierse pub waar men om half twaalf al dik aan het bier zat.
Ik heb mij maar direct ingeschreven voor de Urban Trail van Den Haag op 2 juli. Doen allemaal!
Jan R. schreef op januari 3, 2017 om 19:43:
Iedereen een geweldig en gezond 2017.
sandra Hoogweg schreef op november 25, 2016 om 16:27:
Hallo ,hardloop maatjes omdat ik er op 3 dec. waarschijnlijk niet bij ben trakteer ik deze zaterdag.
Sandra hoogweg schreef op juli 27, 2016 om 21:50:
Hoi Ton, tijdje niets meer gehoord hoe is het nu? het is vakantie tijd dus je bent misschien ook wel weg. En op welke locatie trainen we zaterdag dames heren, ook?
Ronald schreef op juni 29, 2016 om 07:16:
Gisteren, ondanks noodweer, prima training gehad van Frank.
Hij kreeg na afloop dan ook een staande ovatie!
Jan R. schreef op juni 19, 2016 om 10:23:
Ik wil even Patty Schutte bedanken voor de organisatie van onze 6-uurs estafette. Ondanks het slechte weer was het super gezellig. We vielen niet in de prijzen, maar hebben onszelf een prijsje gegeven na afloop in de vorm van een biertje.
Ineke Leerdam schreef op mei 31, 2016 om 14:07:
Hoi Kekwekkers,

Gisteren teruggekomen van 'n verschrikkelijk leuk en gezellig lang weekend in Sibiu, Roemenië. De renners hebben het goed gedaan, mooie tijden neergezet en allemaal uitgelopen. Het was behoorlijk warm en het terrein nogal glooiend, met trappetjes enz, maar héél mooi. Verder waren de terrassen,
barretjes, restaurants, die Hans Varkevisser voor ons uit had gekozen héél gezellig en het eten lekker. De stadswandeling in Sibiu heel goed, hij wist er veel van, nietwaar Ron ? De excursie naar de stad Sichisoara was ook heel mooi en interessant. Deze stad staat op de Werelderfgoedlijst. Hier is graaf Vlad Dracul geboren en heeft er gewoond rond 1431. Jawel: Dracula. 'n mythe is geboren. We hadden schitterend weer, dus de avonden op de terrasjes, heerlijk in je topje, waren zalig. Maandag nog heerlijk in Boekarest rond gerend. Het gebouw van de 2e kamer gezien, erg indrukwekkend. En dan land je op Schiphol in de regen. Lekker weer in Holland. Willem en Johan, hartstikke bedankt weer voor het organiseren. We hebben genoten.

groetjes, Johan en Ineke Leerdam
Janny terlouw schreef op mei 25, 2016 om 20:03:
Beste hardlopers
We willen jullie graag uitnodigen voor de 25e Molenloop van AVSparta in Voorburg op zondag 19 juni. De 10 Km start om 12.00 uur en de 5 km om 12.10. Alle voor inschrijvers krijgen een Special jubileum hardloopshirt. Start en finish zij op Sportpark Westvliet. Inschrijven kan via www.AVSparta.nl/Molenloop Het zou leuk zijn als jullie meelopen. Hartelijke groet
Janny Terlouw
sandra hoogweg schreef op mei 17, 2016 om 21:06:
Hoi Ton Hoe is het nu, ik hoop beter. Ik hoorde afgelopen weekend van Willem dat je in het ziekenhuis lag, ben benieuwd of je al naar huis mocht dan gaat het in elk geval beter.
Digna schreef op april 4, 2016 om 18:25:
Beste hardloopcollega's,

Zoals velen van jullie weten, verhuizen wij binnenkort naar Voorhout. We hebben daar een huis gekocht waar we erg blij mee zijn, in een mooie, rustige ongeving. Vanwege de afstand heb ik met pijn in het hart besloten te stoppen met de wekelijkse trainingen bij Kèkwèk. Misschien kom ik nog wel eens langs, maar aanstaade zaterdag 9 april kom ik voorlopig voor het laatst. Ik wil dan graag wat lekkers meenemen voor bij de koffie.

Tot dan!
Patty schreef op maart 1, 2016 om 21:24:
Jammer Jan
Jan R. schreef op februari 21, 2016 om 21:01:
Wil iemand mijn rugnummer van de CPC? Ik ga het niet redden na alle ongemakken die ik vanaf de wintersport al heb. Daarvoor was ik er helemaal klaar voor, maar nu ben ik er helemaal klaar mee.
sandra Hoogweg schreef op februari 4, 2016 om 20:23:
Hoi Ton gefeliciteerd, met je verjaardag, fijne dag zaterdag ben ik er niet ik moet werken.
Jan R. schreef op januari 23, 2016 om 21:18:
Veel plezier daar in de sneeuw. Als jullie terugkomen zijn wij net weg.