1 oktober: Bootcamp !

Bootcamp fotosZaterdag 1 oktober is de training in Rijswijk gegeven in de vorm van een bootcamp. Deze zware trainingsvorm komt oorspronkelijk uit het Amerikaanse leger. De bootcamp werd verzorgd door Sanny Schoon. Er werden andere spieren getraind dan met hardlopen. Heel goed om dat te ook eens doen.

Veel van de deelnemende Kekwekkers hebben het geweten: als je met de bootcamp goed mee hebt gedaan, heb je nog dagen spierpijn!

 

Zaterdag trainingen Rijswijk in augustus 3x verplaatst

Zoals ieder jaar trainen we in de zomer een aantal keer op een andere plek dan gebruikelijk. Op 3 zaterdagen in augustus zullen de trainingen niet in Rijswijk, maar op een andere locatie plaats vinden.

  • 6 augustus: Delftse Hout

Het Rieten DakDe training in Delftse Hout is geweest.

Voor de training begon hebben we kennis gemaakt met de trainingsgroep van Yvonne ’s man Christiaan, die daar elke zaterdag traint.

Daarna hebben we ca. 9 km gelopen en gezien wat een mooi gebied Delftse Hout is.
De route kun je nazien op www.afstandmeten.nl/index.php?id=1811391

De koffie en het terras van het Rieten Dak waren prima!

  • 13 augustus: Meijendel

Abelentop

De training in Meijendel is geweest.

We begonnen met een stukje hardlopen door het duingebied. Midden in het gebied stonden we op uitkijkpunt Abelentop (foto). De route die we gelopen hebben kun je nazien op www.afstandmeten.nl/index.php?id=1815941

Daarna werden fitness oefeningen gedaan in het Monkeybos met hulp van gasttrainer Monique-Cécile.

De koffie in Boerderij Meijendel smaakte goed.

  • 20 augustus: haven van Scheveningen naast Oma Toos

Boulevard ScheveningenDe training in Scheveningen is ook geweest.

We hebben een toeristische route door Scheveningen Haven en Scheveningen Bad gelopen en zijn daarna gastvrij ontvangen bij Oma Toos, het nieuwe cafe restaurant aan de haven.

De lange route, die weliswaar niet door iedereen volledig is gelopen, staat op http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1821776