Trainingen afgelast tot nader bericht

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat het corona virus de hele wereld in zijn greep heeft.

Dit heeft geleid tot allerlei verregaande maatregelen, onder andere het sluiten van sportscholen, het afgelasten van sportevenementen en het sluiten van horecagelegenheden. Vanwege de ernst van de situatie hebben wij ook gemeend de trainingen op zowel de dinsdagavond als de zaterdagochtend tot nader order op de schorten. Wanneer we de trainingen weer gaan hervatten is koffiedik kijken. Wij zullen HAAG en De Spartaan in de gaten houden en jullie melden wanneer zij de activiteiten weer gaan hervatten. Wij zullen dan volgen, in principe.

City-Pier-City

Het was spannend of het door zou gaan en gelukkig was er een CPC 2020. Er deden 5 Kekwekkers mee aan de 10 km en ook 5 aan de 21 km. Het was die dag Wereld Vrouwendag. Dat klopte wel een beetje: de Kekwekkers op de halve marathon waren allemaal vrouw!

Johan en Frank stonden weer zijn de vertrouwde plek en maakte foto’s van de halve marathon lopers.

Meeuwen en Makrelenloop


Dit jaar liepen weer 3 Kekwekkers mee met de Meeuwen en Makrelenloop. Altijd een leuke, maar ook zware loop: 10 Engelse Mijl over het strand. Dat betekent 8 km heen met wind tegen en daarna met de wind in de rug 8 km terug over het strand. Vooral op de stukken mul zand op de heen weg was het zwoegen geblazen.

Johan en Rob bedankt voor de aanmoedigingen en de koekjes, dat moet ook zwaar geweest zijn, daar te staan wachten in de wind!

Lees meer

Kersttraining

Kersttraining 2019

Kersttraining 2019

Het was weer een vrolijke en gezellige training. Vanwege de sloop van Kijkduin, was het traditionele kerstontbijt dit jaar niet meer in La Fontaine, maar in de Haagse Beek.

Wij wensen iedereen fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar!