Sinterkersttraining en -ontbijt

sinterklaas
kersttakken

Ook dit jaar hebben we weer een kerstontbijt met daaraan vooraf gaande een speciale training voor de Rijswijk- en Kijkduingroep.
Het Kerstontbijt is ook dit jaar weer bij La Fontaine op zaterdag 10 december waar wij vanaf 10:30 uur gereserveerd hebben.
De training is natuurlijk gewoon om 9 uur op de bekende verzamelplek op het Deltaplein in Kijkduin.


De kosten voor het ontbijt zijn € 10,— die contant bij het aanmelden vooraf moeten worden betaald bij Johan in Kijkduin, of Willem in Rijswijk.
Bij het ontbijt is ook nu weer inbegrepen een tweede kop koffie , thee of chocolade en een snee krentenbrood met spijs.
Mocht u nog een extra consumptie bestellen dan is dat voor eigen rekening.

Traint u dit winterseizoen niet mee, dan kunt u op 10 december bij Johan betalen.
Op 10 december is er vanzelfsprekend geen training in Rijswijk.

1 oktober: Bootcamp !

Bootcamp fotosZaterdag 1 oktober is de training in Rijswijk gegeven in de vorm van een bootcamp. Deze zware trainingsvorm komt oorspronkelijk uit het Amerikaanse leger. De bootcamp werd verzorgd door Sanny Schoon. Er werden andere spieren getraind dan met hardlopen. Heel goed om dat te ook eens doen.

Veel van de deelnemende Kekwekkers hebben het geweten: als je met de bootcamp goed mee hebt gedaan, heb je nog dagen spierpijn!

 

Zaterdag trainingen Rijswijk in augustus 3x verplaatst

Zoals ieder jaar trainen we in de zomer een aantal keer op een andere plek dan gebruikelijk. Op 3 zaterdagen in augustus zullen de trainingen niet in Rijswijk, maar op een andere locatie plaats vinden.

  • 6 augustus: Delftse Hout

Het Rieten DakDe training in Delftse Hout is geweest.

Voor de training begon hebben we kennis gemaakt met de trainingsgroep van Yvonne ‘s man Christiaan, die daar elke zaterdag traint.

Daarna hebben we ca. 9 km gelopen en gezien wat een mooi gebied Delftse Hout is.
De route kun je nazien op www.afstandmeten.nl/index.php?id=1811391

De koffie en het terras van het Rieten Dak waren prima!

  • 13 augustus: Meijendel

Abelentop

De training in Meijendel is geweest.

We begonnen met een stukje hardlopen door het duingebied. Midden in het gebied stonden we op uitkijkpunt Abelentop (foto). De route die we gelopen hebben kun je nazien op www.afstandmeten.nl/index.php?id=1815941

Daarna werden fitness oefeningen gedaan in het Monkeybos met hulp van gasttrainer Monique-Cécile.

De koffie in Boerderij Meijendel smaakte goed.

  • 20 augustus: haven van Scheveningen naast Oma Toos

Boulevard ScheveningenDe training in Scheveningen is ook geweest.

We hebben een toeristische route door Scheveningen Haven en Scheveningen Bad gelopen en zijn daarna gastvrij ontvangen bij Oma Toos, het nieuwe cafe restaurant aan de haven.

De lange route, die weliswaar niet door iedereen volledig is gelopen, staat op http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1821776

 

 

Urban Trail Den Haag

urban trailOp 3 juli was de eerste Urban Trail in Den Haag. De route van ca. 10 km voerde langs en door de beroemdste gebouwen in de Haagse binnenstad. O.a. door de Gevangen Poort, door theaterzalen, over het Binnenhof, door de Passage, diverse tuinen, over het podium van de Koninklijke Schouwburg, en nog veel meer. Er werd zelfs over hindernissen gesprongen in de zandbak van de ‘s-Gravenhaagsche Stadsrijschool! Yara, Patty, Kees, Patricia en Angelique (vlnr op de foto) deden mee en genoten!

Kekwek 3e geworden bij 6 uursestafette

TeamMile17Zaterdag 18 juni is het team Mile17-Kekwek 3e geworden in de categorie C bij de 6uursestafette. Het team bestond uit Yara, Anno, Ed, Patty, Jan R en Kees. Iedereen in het team heeft goed zn best gedaan en is ondanks de regen stug doorgegaan.

Met een totale afstand van 69395 m is Kekwek het team dat als 4e eindigde slechts 393 m voor gebleven.

Halve marathon Sibiu

20160528-IMG_3408Met 9 lopers en 7 supporters was Kèkwèk vertegenwoordigd op de halve marathon in Sibiu, Transylvanië, Roemenië, zaterdag 28 mei. Het was een supergezellige, fantastisch georganiseerde reis. Zelfs het weer was perfect geregeld: precies de dagen dat wij in  Sibiu waren, was het zonnig en warm.

Het parcours van de halve marathon voerde door het historische centrum en door het park net buiten de stad. Een mooi maar uitdagend parcours kun je het noemen: er zaten veel klimmetjes in, soms behoorlijk stijl, ook moesten de lopers regelmatig een trap op of af, een voetgangerstunnel onder een weg door en zelfs van een muurtje springen.  De warmte is heerlijk als je op een terras zit, maar maakt de loop wel wat lastiger. Desondanks is boven verwachting goed en constant gelopen door de meeste Kèkwèkkers!

Uitslagen
Halve marathon (netto):

Anno 1:49:32
Patty 1:59:20
Jan  2:00:58
Patricia 2:07:44
Yara 2:07:45
Estafette (bruto):
Kekwek 1 : Kees / Ronald 2:21:39
Kekwek 2 : Mieke / Johan 2:21:55

Foto’s, gemaakt door Willem, Johan en Anno, zijn al te zien op Picasa (klik hier) of Google Photos

Website van de loop: maratonsibiu.ro
Uitslagen halve marathon (bruto tijden)
Uitslagen estafette (bruto tijden)