Zaterdag 22 december: Kersttraining en -ontbijt

Bij de jaarlijkse kersttraining en het aansluitende kerstontbijt zijn alle Kekwekkers van Rijswijk én van Kijkduin welkom. Kosten voor het ontbijt zijn 8 euro. Dat is inclusief een tweede koffie of thee en een snee Kerstbrood.
Geef je op bij Willem in Rijswijk of bij Johan in Kijkduin en betaal direct contant.

09:00 start training op het Deltaplein, Kijkduin
10:30 kerstontbijt in La Fontaine

Als je met de auto komt, houd er dan wel rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen op Kijkduin door de werkzaamheden minder zijn geworden.
Op het Deltaplein zelf kan niet meer geparkeerd worden, maar op zaterdagmorgen voor 9 uur zijn er op de Kijkduinsestraat nog voldoende parkeerplaatsen.

Op zaterdag 22 december is er dus geen training in Rijswijk.

Zaterdag 18 augustus trainen in Vlietland

Waterfront VlietlandZaterdag 18 augustus trainen we in Recreatiegebied Vlietland in Leidschendam/Voorschoten. We verzamelen om 9:00 uur op de grote parkeerplaats Pijlkruid aan de Rietpolderweg, nabij Rietpolderweg 13 Leidschendam: kaart in Google Maps.

Met de auto is dit het best te bereiken via de A4 afrit 7 Zoeterwoude Dorp / Leiden / Vlietland. Volg borden Vlietland. In Vlietland aangekomen op Rietpolderweg bij de T-splitsing rechtsaf.
Let op: de A4 is afgesloten van Rijswijk Centrum tot Ypenburg. Vanuit Den Haag, via de A12, Prins Clausplein heb je daar geen hinder van.

Na de training drinken we koffie in Restaurant Waterfront, dat gelegen is naast de parkeerplaats.