Rolrun

Na inmiddels al bijna 10 maanden, waarin alle loopevenementen zijn afgelast en de trainingen met wisselende groepsgroottes plaats mochten vinden, is het gelukt toch een kleinschalig ‘loopje’ te organiseren. Kekwekkers die deelnamen aan de “Rolrun” liepen of wandelden om de lagune-meren van de Zandmotor bij Kijkduin, waar een uniek natuurgebied is ontstaan. Het lopen in de mist over de grote zandvlakte had wel iets magisch.

Bij de finish was er voor iedereen een makreel; een knipoog naar de “Meeuwen en makrelenloop” waar ieder jaar weer Kekwekkers aan meedoen, maar die dit jaar uiteraard niet door kan gaan.

De Rolrun is volledig volgens de corona-regels georganiseerd, een compliment en dank aan Johan!

Foto’s gemaakt door Willem van E

Foto’s gemaakt door Wim W

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Esther.

Trainingen hervat

Het is heel fijn dat we weer samen kunnen trainen. De trainingen zijn hervat, maar voorlopig nog zonder de gezamenlijke koffie na afloop, want de Spartaan en Berg en Dal zijn voorlopig nog gesloten.

De trainingen op zaterdagmorgen in Rijswijk starten op de vertrouwde plek op het parkeerterrein bij het Elsenburgerbos.  De Kijkduin trainingen op dinsdagavond starten nabij het (gesloten) restaurant De Haagsche Beek aan de Machiel Vrijenhoeklaan. We volgen uiteraard de RIVM richtlijnen: we houden voor, tijdens en na de training 1,5 meter afstand en splitsen de groep als deze te groot wordt.

Trainingen afgelast tot nader bericht

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat het corona virus de hele wereld in zijn greep heeft.

Dit heeft geleid tot allerlei verregaande maatregelen, onder andere het sluiten van sportscholen, het afgelasten van sportevenementen en het sluiten van horecagelegenheden. Vanwege de ernst van de situatie hebben wij ook gemeend de trainingen op zowel de dinsdagavond als de zaterdagochtend tot nader order op de schorten. Wanneer we de trainingen weer gaan hervatten is koffiedik kijken. Wij zullen HAAG en De Spartaan in de gaten houden en jullie melden wanneer zij de activiteiten weer gaan hervatten. Wij zullen dan volgen, in principe.